Blog

2019:
Již tradičně na Laracon

Laracon se stal naší nejoblíbenější akcí roku. Pokaždé je to super, bomba!
Lidé, se kterými se seznamujeme na Laraconu tvoří neuvěřitelnou komunitu a seznámení s nimi u dobrého jídla a pití je prostě super. Osobní setkání s Taylorem Otwellem či Driesem Vintsem jsou jednoduše řečeno inspirativní.

Účast na Laraconu je v Avitu považována za jeden z benefitů a znamená pro nás nejen cestu na konferenci, ale také oslavu a super jízdu na akci, kde se setkává každý rok nejvíce Laravel nadšenců.

Během tří dnů absolvujeme přednášky leaderů oboru, seznámíme se s lidmi, kteří smýšlí podobně jako my, vyměníme si zkušenosti, inspirujeme a necháváme se inspirovat. Každou takovou konferencí získáváme nový pohled na nové trendy, stávají se z nás kompetentnější profesionálové a to vše pak uplatňujeme při vlastním vývoji a na projektech pro klienty.

S většinou lidí, kteří se konference účastní se shodujeme na tom, že se příští rok opět osobně setkáme na dalším ročníku.

A co ty? Pokud se na Laracon také chystáš, pošli nám email (info@avito.cz) a můžeme letět společně a vytvořit tak silnější tým z Česka. A pokud jsi o akci jen slyšel a nebo jen rád programuješ v Laravelu, přijď se s námi seznámit a možná, že příští ročník pojedeš na Laracon jako člen Avita (a víš co? Avito účast na Laraconu svým programátorům platí ;-) )

Více o práci v Avitu

Tento web používá cookies, aby se vám s ním lépe pracovalo.