Blog

Avito se mění na Avager:
Nová éra inovace a růstu

V duchu neustálého růstu a inovací Avito otevírá novou kapitolu svého příběhu, transformací na Avager. Tato změna odráží naši neochvějnou vizi a misi redefinovat standardy v oblasti digitalizace a e-commerce. Avager symbolizuje naši vášeň pro rychlost, odvahu k překračování stávajících hranic a hluboký respekt k potřebám našich klientů.

Naše mise a vize

Jsme pevně rozhodnuti zrychlit byznys našich klientů, digitalizací a automatizací obchodních procesů. Vize Avageru pro rok 2026 je stát se uznávaným partnerem pro přední B2B společnosti v České republice a Německu, díky naší schopnosti nabízet rychlé a jednoduché řešení pro digitalizaci obchodování.

Hodnoty, které nás vedou

Vášeň pro rychlost, odvaha měnit status quo a hluboký respekt k potřebám našich klientů jsou základními kameny, na nichž Avager stojí. Tyto hodnoty nás motivují k inovacím a k poskytování řešení, která překračují očekávání našich klientů a pomáhají jim v dosahování jejich cílů.

Produkty pod značkou Avager

S hrdostí oznamujeme, že produktové řady pagio a Avito procházejí rebrandingem na Avager. Původní produkty Avito B2B, Avito B2C, a pagio CMS se nyní stávají součástí Avager B2B, Avager B2C a Avager CMS. Navíc, naše portfolio rozšiřujeme o nástroje Avager ETL a Avager DQM, které přinášejí pokročilé možnosti integrace a zajištění kvality dat.

Data pod kontrolou

Naše portfolio se rozšiřuje o dva klíčové nástroje - Avager ETL (Extract, Transform, Load) a Avager DQM (Data Quality Management).

  • Avager ETL je určen pro efektivní extrakci dat z různých zdrojů, jejich transformaci do požadovaného formátu a následné načítání do cílového systému. Tento proces umožňuje společnostem automatizovat a optimalizovat práci s daty, což je zásadní pro efektivní rozhodování a analýzu.

  • Avager DQM se zaměřuje na zajištění kvality dat tím, že identifikuje, čistí a spravuje data, aby byla co nejpřesnější, kompletní a důvěryhodná.

Oba nástroje společně poskytují komplexní řešení pro správu a integraci dat, což je základ pro úspěšnou digitální transformaci podniků.

Avager Business Platform: pátá generace inovací

Naše nová Avager Business Platform je určena pro enterprise klientelu, která hledá integrovanou a modulární platformu schopnou zvládat miliony produktů a velké objemy dat i objednávek. Toto on-premise řešení je výsledkem naší neustálé snahy o inovaci a poskytuje komplexní e-commerce řešení pro B2B, B2C a B2B2C, včetně PIM, CMS, ETL a DQM nástrojů.

Globální ochrana a expanze značky Avager

Avager je nyní registrovaná známka, což je významný krok v naší strategii značky a ochrany našeho jména v globálním měřítku. Navíc, s nově získanými celosvětovými doménami jsme nyní lépe vybaveni pro snazší expanzi na zahraniční trhy. Tyto strategické kroky nám umožňují efektivněji šířit naše inovativní e-commerce řešení a podporovat růst našich klientů po celém světě.

V této nové éře pod značkou Avager pokračujeme ve své misi zrychlovat byznys našich klientů, poskytovat inovativní řešení a překračovat hranice možného. Vítejte v budoucnosti s Avager.

V této nové etapě pod značkou Avager, se těšíme na pokračování společné cesty plné inovací a růstu. Naše transformace z Avito na Avager je víc než jen změna jména; je to odraz naší evoluce a závazku poskytovat vám, našim váženým klientům, pouze to nejlepší. Děkujeme vám za vaši neustálou podporu a důvěru v naše služby a produkty. Společně otevíráme novou kapitolu úspěchů a příležitostí.

S pozdravem,

František Vybíral
Jednatel společnosti Avager

Tento web používá cookies, aby se vám s ním lépe pracovalo.