Týká se GDPR i vaši organizace? Rozhodně ano!

Co je GDPR? Obecné nařízení o ochraně osobních údajů - General Data Protection Regulation neboli GDPR je nová revoluční legislativa Europské Unie, která výrazně zvýší ochranu osobních dat občanů.

Objednat seminář

GDPR vstoupí v účinnost 25. 5. 2018

Zbývá vám:

GDPR se dotkne každého

GDPR se dotkne každého, kdo shromažďuje nebo zpracovává osobní údaje Evropanů, včetně společností a institucí mimo území EU, které působí na evropském trhu.

Nařízení míří na firmy, instituce i jednotlivce, kteří zacházejí s osobními údaji – zaměstnanců, zákazníků, klientů či dodavatelů, a to napříč segmenty a odvětvími. Zasáhne i ty, kteří sledují či analyzují chování uživatelů na webu, při používání aplikací nebo chytrých technologií. Cílem GDPR je chránit digitální práva občanů EU.

Sankce

V případě porušení, nezavedení či nepřipravenosti na nové nařízení hrozí povinným subjektům vysoké pokuty, které mohou být v mnoha případech až likvidační.

GDPR po vzoru předpisů na ochranu hospodářské soutěže zavádí několikanásobně vyšší pokuty, než jsme byli doposud zvyklí. Jejich maximální výše je 20.000.000 eur nebo 4 % z celkového ročního obratu společnosti (vyšší z obou možností).

5 kroků k zavedení GDPR na web

Co nás společně čeká v nejbližších týdnech:

calendar icon

LEDEN

1. Potvrzení všech služeb, návrh nové servisní smlouvy dle GDPR

calendar icon

ÚNOR - DUBEN

2. Specializovaný seminář pro weby o GDPR pro naše zákazníky

calendar icon

LEDEN

3. Audit vašeho projektu

calendar icon

ÚNOR

4. Aktualizace systému pagio

calendar icon

ÚNOR - KVĚTEN

5. Konkretní úpravy webu

My vás v tom nenecháme!

Sestavili jsme tým odborníků, kteří se specializují na GDPR pro weby. Právě testujeme nejnovější verzi našeho systému, který bude splňovat tuto přísnou legislativu. Připravujeme pro vás důležité informace a dokumenty tak, aby váš web byl i 26.5.2018 online.

Nařízení Evropského parlamentu (GDPR)

Nařízení Evropského parlamentu a rady EŮ 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracovávním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů

Stáhnout PDF STÁHNOUT PDF

Odpovědi k GDPR od Úřadu na ochranu osobních údajů

Úřad pro ochranu osobních údajů rozšířil rubriku nejčastějších otázek a odpovědí, na které je dotazován v souvislosti s Obecným nařízením GDPR. Nový okruh se týká internetových obchodů.

Stáhnout PDF INFORMACE

Registrace pro naše zákazníky na specializovaný GDPR seminář pro weby

Pro naše zákazníky jsme připravili celodenní GDPR seminář, specializovaný pro weby. Odborný školitel vám vysvětlí celou GDPR problematiku. Na semináři se budeme věnovat přímo vašemu projektu a potřebám ohledně GDPR.

Registrace semináře

Eshop a CMS připraven na GDPR

pagioB2B, pagioESHOP, pagioDEALER a pagioCMS splňují směrnice GDPR. Tak pojďme do toho společně. Představte nám své vize a plány. A my vymyslíme, jak je uskutečnit. Od prvotního zadání až po plány na dlouhodobý rozvoj.

Kontaktujte nás

logo společnosti AVITOx