Blog

Zpětný pohled Avager na Czech Online Expo 2024

Czech Online Expo 2024 je za námi a my v Avager se ohlížíme zpět na nezapomenutelné dva dny plné inovací, inspirace a nových partnerství. Tento rok jsme měli tu čest nejen vystavovat, ale i sdílet naše poznatky a vize v oblasti B2B e-commerce prostřednictvím naší přednášky, která se zabývala klíčovými rozdíly mezi B2B a B2C e-shopy.

Naším hlavním cílem bylo ukázat, jak může být čistokrevný B2B eshop nejen vhodnější, ale i zásadně efektivnější pro podniky, které se snaží maximalizovat svůj digitální obchod. Díky naší platformě Avager Business Platform jsme demonstrovali, jak snadno a efektivně lze integrovat různé business nástroje do jednoho komplexního řešení.

Konference byla plná inspirativních přednášek a workshopů, přičemž mnohé z nich se zaměřily na nejnovější trend ve světě technologií: umělou inteligenci. Bylo inspirující vidět, jak rychle se tento sektor vyvíjí, a zjistit, jak může AI přispět k dalšímu rozvoji e-commerce.

Jedním z vrcholů naší účasti na Czech Online Expo 2024 byla přednáška o rozdílech mezi B2B a B2C e-commerce, kterou přednesl náš expert František Vybíral. S přístupem zaměřeným na specifika a výzvy B2B prodeje v porovnání s B2C, František představil náš pohled na to, jak by měly být B2B e-shopy navrženy a implementovány. Zdůraznil, že úspěch v B2B e-commerce vyžaduje specializovaná řešení, navržená přímo pro potřeby a výzvy specifických odvětví. Toto důležité sdělení podtrhuje naši filozofii poskytovat našim klientům nejlepší možná řešení, která jsou přímo šitá na míru jejich jedinečným potřebám, což je klíčem k jejich úspěchu v digitálním obchodě.

Jsme rádi, že jsme mohli navázat nová partnerství a posílit vztahy se stávajícími klienty. Tato interakce nám nejen umožnila lépe pochopit potřeby a očekávání našich klientů, ale také nám poskytla příležitost představit naše nejnovější produkty a služby.

Náš stánek D11 byl živým centrem diskuzí, dotazů a prezentací, což nám poskytlo jedinečnou příležitost předvést naši odbornost a znalosti v praxi. Byli jsme ohromeni zájmem o naše řešení a feedbackem, který jsme obdrželi, je pro nás cenným vstupem pro další vývoj.

Za celý tým Avager bychom chtěli poděkovat organizátorům Czech Online Expo 2024 za skvěle zorganizovanou akci a všem účastníkům za jejich zájem a podporu. Již teď se těšíme na příští rok, kde se opět setkáme a společně posuneme hranice možného v digitálním obchodě.

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili naší přednášky a navštívili náš stánek. Vaše podpora a zájem o naše řešení nás motivuje k další práci a inovacím. Pokud jste se s námi nemohli setkat osobně, neváhejte se na nás obrátit s jakýmikoli dotazy nebo pro více informací o našich produktech a službách.

Tento web používá cookies, aby se vám s ním lépe pracovalo.