Blog

Přednáška Avager na Czech Online Expo 2024:
Klíč k úspěchu v B2B

Pokud jste náš panel na Czech Online Expo 2024 zmeškali, nebojte se, máme pro vás shrnutí toho nejdůležitějšího. Naše přednáška, vedená předním expertem Františkem Vybíralem, se zaměřila na esenciální rozdíly mezi B2B a B2C e-commerce a zdůraznila, proč je pro úspěch vašeho podnikání nezbytné mít speciálně navržené B2B řešení.

V dnešním digitálně propojeném světě se rychle mění požadavky na e-commerce platformy. Zatímco B2C eshopy jsou často zaměřeny na koncové spotřebitele s důrazem na uživatelskou přívětivost a marketing, B2B platformy čelí jedinečným výzvám, jako je správa složitých objednávek, výměna elektronických dokladů všeho druhu, a integrace s interními systémy firem. František Vybíral srozumitelně vysvětlil, jak naše řešení Avager Business Platform přistupuje k těmto výzvám s cílem nejen je řešit, ale transformovat je ve výhody pro vaše podnikání.

Klíčovým závěrem naší prezentace bylo, že využití univerzálních B2C řešení pro B2B účely jednoduše nestačí. Pro opravdový úspěch v B2B sektor je potřeba platforma, která je od základu navržena s ohledem na specifika a potřeby B2B trhu. Avager Business Platform je takovou platformou - modulární, robustní a připravená růst s vaším podnikáním.

Důraz na detail a pochopení specifik B2B trhu jsou to, co odlišuje Avager od konkurence. Naše platforma nabízí pokročilé funkce, jako je správa komplexních produktových katalogů pomocí Avager PIM, cenové strategie na míru, a integrace s ERP a CRM systémy, což zajišťuje, že vaše B2B e-commerce řešení bude nejen vyhovovat vašim aktuálním potřebám, ale bude vás podporovat i v budoucnu.

Pokud máte zájem dozvědět se více o tom, jak může Avager Business Platform pomoci vašemu podnikání dosáhnout nových výšek v B2B e-commerce, neváhejte se na nás obrátit. A pro ty, kteří si přejí zhlédnout celou naši přednášku, video bude dostupné na našem webu. Připojte se k nám a objevte, jak můžeme společně transformovat vaše B2B obchodní strategie.

Tento web používá cookies, aby se vám s ním lépe pracovalo.